Haberler

Kuzusunu Kurtarmak İsterken Sele Kapıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Milas ilçesinde dağlık arazide dereye düşen kuzusunu kurtarmak isterken akıntıya kapılarak boğulan Hatice Atar toprağa verildi.

MUĞLA (İHA) – Muğla'nın Milas ilçesinde dağlık arazide dereye düşen kuzusunu kurtarmak isterken akıntıya kapılarak boğulan Hatice Atar toprağa verildi. Dereye düşen kuzunun ise kendi başına ahırına geri döndüğü öğrenildi.

Dün saat 15.30 sıralarında Milas'a bağlı Çamovalı köyünde dereye düşen kuzusunu kurtarmak isteyen 56 yaşındaki Hatice Atar, akıntıya kapılarak sel sularında sürüklenmiş ve yaklaşık 400 metre ileride çalılıklara takılmış cesedi bulunmuştu. Atar için bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Atik, CHP İlçe Başkanı Suat Özcan ve Akar ailesinin yakınları katıldı. İlk önce eve getirilen Atar'ın tabutunun üzerine köylü kadınlar tarafından çiçek ve kıyafet konuldu. Evin bahçesindeki törende Hatice Akar'ın yakınları sinir kriz geçirdi. Okunan dualardan sonra camiye götürülen Atar'ın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedildi. Akar'ın kurtarmaya çalıştığı kuzunun ise dün gece kendi başına eve geri döndüğü öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milas Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title