Haberler

Kurtalan'da korona virüs tedbirleri arttırıldı

Siirt'in Kurtalan İlçe Kaymakamı İhsan Emre Aydın, korona virüs salgını nedeni ile hayata geçirilen uygulamaları denetledi.

Siirt'in Kurtalan İlçe Kaymakamı İhsan Emre Aydın, korona virüs salgını nedeni ile hayata geçirilen uygulamaları denetledi.

Kaymakam İhsan Emre Aydın, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte dronela havadan cadde ve sokakları izleyerek vatandaşların sosyal mesafe kuralına uyup uymadıklarını denetledi. İlçede vakaların artışının önlenmesi için tedbirleri arttırdıklarını belirten Kaymakam Aydın, "Ekiplerimiz drone ile havadan da denetimlere başladı. Kolluk kuvvetlerimiz korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında denetlemelerine aralıksız devam edecek, tedbirlere uymayan ve zorluk çıkaran kişilere yönelik gerekli işlemleri yapacaklardır. Sürekli toplantılar yapıyor, yeni önlemler alarak vakit geçmeden uygulamaya başlıyoruz. Devletimizin aldığı kararları anında uyguluyoruz. Bunlarla da sınırlı kalmıyor ek tedbirler alıyoruz. İlçemizde sık sık denetimler yapıyor, esnafımızı ve vatandaşlarımız bilgilendiriyoruz. 14 kuralını cami ve belediye hoparlörlerinden sık sık duyuruyoruz. Sosyal medyayı da çok aktif biçimde kullanıyor, sürekli oradan açıklamalar yaparak şeffaf ve objektif bir şekilde insanlarımızı bilgilendiriyoruz. İnsanlarımız da bizlere güvendiler. Aldığımız kararlara büyük ölçüde riayet ettiler. Bu başarımızdaki en büyük etken işleri başından bu yana sıkı tutmamız oldu, rehavete kapılmadan çalışıyoruz. İnsanlarımızın sağlığı bizim için çok önemli, çünkü buradaki insanlar bize emanet. Onların sağlığını korumak bizlerin görevi. Tüm kurumlarımızla birlikte virüsten korumak için mücadele veriyor, gayret gösteriyoruz. Çok şükür vatandaşlarımızda bu konuda bize destek oluyorlar" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emre Aydın Kurtalan Siirt Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title