Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Güvenç, mesajında, insanları birbirine bağlayan, karşılıklı dayanışma, paylaşma ve samimiyetin simgesi olan bayramların kazandıracağı manevi anlayış sayesinde yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın ve paylaşmanın öneminin daha da derinden anlaşılacağını belirtti.

İnsanları birbirine yakınlaştıran, sevgi, dostluk ve manevi bağların güçlendiği mübarek Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşacak olmanın, büyük mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Güvenç, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkan sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı, toplumsal barışımız ve kardeşlik ruhu için önemli günlerdir. Bizleri birbirine bağlayan, karşılıklı dayanışma, paylaşma ve samimiyetin simgesi olan bayramların bize kazandıracağı manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın ve paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız."

Kahramanmaraşlıların bayramını da en içten dileklerle kutlayan Güvenç, mesajında, "Ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Celalettin Güvenç Kurban Bayramı Güncel Haberler

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oy sayımı ne zaman başlayacak? Oylar saat kaçta sayılacak? Fenerbahçe oy verme işlemi saat kaçta bitiyor? Sandıklar saat kaçta açılacak? Merve Dizdar evleniyor mu? Merve Dizdar evlendi mi, kiminle evleniyor? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm!
Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title