Haberler

Kumludere'nin Projesi Hazır

Güncelleme:

Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Aynı Ali Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Aynı Ali Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Kısık Camii'nin Manisa Belediyesi'nce yenileme çalışmaları başlatılan şadırvan ve tuvaletlerindeki çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, caminin etrafının modern bir şekilde çevrilmesi için de gerekenin yapılacağını söyledi. Kumludere Caddesi peyzaj projesinin tamamlandığını da söyleyen Başkan Ergün, bu çalışmayla Kırmızı Köprü'den Barış Manço Meydanı'na kadar uzanan caddenin yepyeni ve modern bir görünüm kazanacağını vurguladı.

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında her hafta bir mahalle ziyareti gerçekleştiren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu hafta da Aynı Ali Mahallesi sakinleriyle buluştu. Başkan Ergün'ün Aynı Ali Mahallesi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Belediye Meclis Üyeleri Sezai Gürcan, Süha Akyüz, Haldun Oluç, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve mahalle sakinleri eşlik etti. Kısık Camii'nde Cuma namazının ardından cami şadırvan ve tuvaletlerinde başlatılan yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün'e cami cemaati teşekkür etti. Başkan Ergün, kendisiyle selamlaşan çocukları da harçlıkla sevindirdi.

Kadınlar Mesciti Anıtlar Kurulu'nda

Cemaatin bazı taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, Kumludere Caddesi peyzaj projesinin tamamlandığını, çalışmanın başlatılması ile birlikte taleplerin çalışma kapsamına dahil edilebileceğini söyledi. Caminin etrafının çevrilmesi ile ilgili talebin programa alınması için Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat veren Başkan Ergün, kadınlar mesciti için de projenin hazırlandığını ve onay için Anıtlar Kurulu'na gönderildiğini belirtti. Bu esnada Başkan Ergün'ün yanına gelen cami cemaati, camiye yapılan destekler nedeniyle Başkan'a teşekkür etti.

Kumludere Caddesi yenilenecek

Kumludere Caddesi projesi hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Ergün, "Şuanda Kumludere Caddesi, yani Karaköy Kırmızı Köprü'den başlayıp, Aynı Ali Mahallesi aradaki kısım, bu bölge ve Garaj'a kadar olan kısmın projeleri bitti. Şuanda ihale aşamasına geldik. Allah nasip ederse, 2-3 ay içerisinde bu bölgenin tamamı sıfırdan yeni yapılacak. Çok güzel bir proje hazırlandı. Bir tek burada Kafe Sera'yı şuanda koruyoruz, mağduriyet söz konusu olmasın diye. Bütün bu bölgelerin yenileştirme ve iyileştirmeleri yapılacak. O kapsamda da burada ne yapılması gerekiyorsa yaparız" dedi.

Köpek gezdirme yeri yapılacak

Caminin çevresinde köpek gezdirildiği yönünde şikayetleri de değerlendiren Başkan Ergün, Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır'dan park içerisine Fatih Parkı'ndaki gibi köpek gezdirme alanı yapılması talimatını verdi. Başkan Ergün, bu çalışmanın da Kumludere Caddesi projesi içerisine dahil edilebileceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title