Haberler

Kula'da "Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?" Semineri Düzenlendi

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kula'da "Mutlu Çocuk Nasıl Yetiştirilir?" konulu seminer düzenli.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, , Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kula'da "Mutlu Çocuk Nasıl Yetiştirilir?" konulu seminer düzenli.

Kula Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen seminere, Kula Belediye Başkanvekili Selim Urlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı Eğitim Planlama Personeli Gamze Gülseven, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Uzman Psikolog Merve Ateş'in sunumunda gerçekleşen seminerde, Nasıl mutlu oluruz, özgüvenimizi nasıl sağlayabiliriz, başarılı ve başarısız olduğumuz durumlarda nasıl bir yol izlemeliyiz, gibi konuları örneklerle anlattı. Soru cevap şeklinde geçen seminerde Uzman psikolog Merve Ateş; "Çocuklarımızı kazanmaya odaklı olarak yetiştirmeyelim çünkü ödül almaya odaklanış bir çocuğun mutluluğu kalıcı olamaz. Kendi içinde başarı olan bir çocuk daha mutlu ve başarılı olur" dedi. Seminer hediye takdimi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title