Haberler

Köksal: Kendi Ülkesindeki İnsanları Katleden, Devletin Başında Olamaz

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Suriye'de meydana gelen olaylarla ilgili olarak 'Kendi ülkesindeki insanları katleden, devletin başında olamazö dedi.

Tbmm Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Suriye'de meydana gelen olaylarla ilgili olarak 'Kendi ülkesindeki insanları katleden, devletin başında olamazö dedi.

Partisinin 'Nöbetçi Vekil' uygulaması kapsamında Kırıkakle'ye gelen Köksal, Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında gazetecilerle sohbet etti. Köksal, Suriye'de meydana gelen olaylarla ilgili sorular üzerine şunları söyledi:

' Suriye olayını baştan beri takip ediyorsanız; birincisi, kendi vatandaşını katleden bir insan bir şehrin, idarenin başında olamaz. Suriye politikası dışındaki bir başka hedefimiz de nedir' Suriye'nin toprak bütünlüğü. Üçüncü bir hedefimiz Suriye'ye huzurun gelmesi. Ne olur; Suriye bitişikteki komşumuz, huzurlu bir ülke olur. Oradaki huzursuzluk bize yansıdığı gibi, huzur da bize yansıyacaktır. Bizim Suriye'de bazılarının dediği gibi yok 'tarafsız kalsaydık', yok 'bilmem ne yapsaydık' böyle bir şeye ne hakkımız var? Ne gerekiyorsa onu yapıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oğuz Kağan Köksal Kırıkkale Ak Parti Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title