Haberler

Kocaeli'de 53 Polis Bir Üst Rütbeye Terfi Etti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir üst rütbeye terfi eden 53 polis, ailelerinin de bulunduğu törenle terfilerini aldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir üst rütbeye terfi eden 53 polis, ailelerinin de bulunduğu törenle terfilerini aldı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen terfi törenine Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, İl Jandarma Komutanı Albay Birol Şimşek, Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile terfi eden personelin ve çocukları katıldı.

Törende konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca terfi alan Emniyet personelini kutlayarak, "Güvenliğin olmadığı yerde diğer hizmetlerin de sağlıklı bir şekilde yürütülmesi zor olur. Bu nedenle güvenlik hizmetini verecek kişilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi ve halkla iletişimleri çok önemlidir" dedi.

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik de, bir üst rütbeye terfi eden polislerin daha çok sorumluluk üstleneceklerini belirterek, " Onlar görevleri nedeniyle yeri geldi ailesinden, yeri geldi en sevdiği akraba ve arkadaşlarından uzak kaldılar. Fedakarca görev yapan tüm polislerimizi kutluyorum" diye konuştu. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ercan Topaca Özler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title