Haberler

Kızının Erkek Arkadaşına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da bir baba kızının erkek arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olayda genç çocuk hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'da bir baba kızının erkek arkadaşını sokak ortasında kurşunlayarak öldürdü. Kızının erkek arkadaşına 8 kurşun sıkarak öldüren baba daha sonra cinayette kullandığı silahla polise giderek teslim oldu.

ERKEK ARKADAŞIYLA YOLDA YÜRÜRKEN BABASI İLE KARŞILAŞTI

Edinilin bilgilere göre olay, bu gece Afyonkarahisar kent merkezi Kurtuluş caddesinde meydana geldi. İddialara göre, yaklaşık 7 aydır birlikte olduğu Kısmet N., ile sokakta yürüyen Mustafa Dönmez baba Şehmuz N., ve anne Zübeyde N., ile karşılaştı.

BABA KIZININ ERKEK ARKADAŞINA KURŞUN YAĞDIRDI

Taraflar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü çıkan tartışma sonucu silahını sarılan baba Şehmuz N., damat adayı Mustafa Dönmez'e kurşun yağdırmaya başlayarak 8 el ateş etti. Olayda Mustafa Dönmez vücuduna isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybetti.

BABA SİLAHLA BİRLİKTE POLİSE TESLİM OLDU

Olayın ardından cinayet zanlısı Şehmuz N., cinayet mahallinde bekleyerek silahıyla birlikte olay yerine polis ekiplerine teslim oldu.

Sokak ortasında yaşanan cinayetin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, cinayete birebir tanık olan ve şoka giren Kısmet N., ve Zübeyde N., ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldüler.

Olayın ardından Mustafa Dönmez'in cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Dönmez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (14)

.........................@hotmail.com:

KESIN AKPLIDIR HA KESIN

18
35
yanıtYanıtla
KRALs@hotmail.com:

Doğru Kızı chp li adam Akp li çünkü Akp liler namuslu olur...Kızını başkası sokakta yesin diye dünyaya getirmediler...Böyle sahip çıkarlar işte..Sen kızın için değil adam vurmak tırnağınız kesemezsin korkak ödlek pislik seni...

yanıt0
yanıt0
FERHATneoncafe35@gmail.com:

Ulen baban karşı çıkıyorsa ayrıl değdi mi şimdi bunlara...Densiz hadsiz..Kim bilir adam kaç kez kızı uyardı da kız devam etti ....

22
23
yanıtYanıtla
Arman Armanwer@hotmail.com:

TC vatandaşı olduğum için bir kez daha yerin dibine giriyorum...

15
24
yanıtYanıtla
ALPEREN-50alperenbozkurt@hotmail.com.tr:

Cehennemin dibine ne dersin?!

yanıt0
yanıt0
EROL TURGUTerolturgut1972@hotmail.com:

ortalık hiç iyi degil her şey zıvadan çıktı

34
2
yanıtYanıtla
NAZLIelifcanim1907@hotmail.com:

CAHİLLİĞİN DANİSKASI , TANIŞIN KIZIN SEVİYOSA EVLENİRLER NİYE COCUGU VURUYOSUN MAL ADAM

17
3
yanıtYanıtla
neyse_neonly_abra@hotmail.com:

Cahil adam ! Sen dogurt , yedir, icir ,giydir , besle , kolla , gozet , okut , gezdir . vs vs Sonra birde hakkın varmıs gibi , kızının gezip tozdugu , gonul eglendırdıgı kişiye saldır . özgürlük isteyenler , kızın hakkı huykuku dıyenler , siz gidin besleyin buyutun sonra isterseniz istediginize kıralık bile verebilirsiniz

10
5
yanıtYanıtla
ALPEREN-50akperenbozkurt@hotmail.com.tr:

Bu ülkede adam öldürmek çok kolay oldu, Allah muhafaza bu imansızlık alametidir!

14
0
yanıtYanıtla
sadIkbabakaan12345@hotmail.com:

Hepsi sizin gibi islamci cahiller yüzünden

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title