Haberler

Kınıklıoğlu, Harvard Üniversitesi "Üst Düzey Yönetici" Programına Seçildi

AKP'nin Dış İlişkileri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Suat Kınıklıoğlu, Harvard Üniversitesi'nde "Güneydoğu -Doğu ve Orta Avrupa'da İstikrar, Demokrasi, Refah ve Kurumsal Canlılığı Geliştirmek Amacıyla Bireyleri Kamu Sektöründe Liderlik Rolü"ne Hazırlamaya Yönelik Etkinliklerin Düzenlendiği "Yeni Amerikan Liderliği Döneminde 21. Yüzyıl Yönetişimi" Programına Seçildi.

AKP'nin Dış ilişkileri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Suat Kınıklıoğlu'nun, Amerika'nın en prestijli üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi'nin "Yeni Amerikan Liderliği Döneminde 21. Yüzyıl Yönetişimi" adlı üst düzey yönetici programına seçildiği bildirildi.

Suat Kınıklıoğlu'nun, Harvard Üniversitesi John F. Kennedy Kamu İdaresi Fakültesi'nce düzenlenen "Yeni Amerikan Liderliği Döneminde 21. Yüzyıl Yönetişimi" programına seçildiği belirtilirken programın, "Kamu politikası sorunlarının çözülmesine yardımcı olmayı ve üst düzey yöneticileri kamu liderliği konusunda eğiterek dünyada demokratik yönetimin güçlenmesi"ni amaçladığı da kaydedildi.

Programın kapsamında, "Güneydoğu-Doğu ve Orta Avrupa'da istikrar, demokrasi, refah ve kurumsal canlılığı geliştirmek amacıyla bireyleri kamu sektöründe liderlik rolüne hazırlamak için" aktivitelerin düzenlendiği de ifade edildi.(ANKA)

(CN/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title