Haberler

Kilis'te CİMER Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

İletişim Başkanlığı Gaziantep Bölge Müdürü Mücahit Taşkın, Kilis'te düzenlenen CİMER Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı'nda CİMER'in önemini vurguladı. Toplantıda CİMER'in işleyişi ve başvuruların nasıl değerlendirildiği hakkında bilgiler verildi.

Kilis'te "CİMER Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

İletişim Başkanlığı Gaziantep Bölge Müdürü Mücahit Taşkın, Prof.Dr. Alaeddin Yavaşca Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan İletişim Başkanlığı Gaziantep Bölge Müdürü Mücahit Taşkın, CİMER'in öneminden bahsetti.

Taşkın, CİMER'in vatandaşların taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini değerlendiren, devlet ile millet arasındaki bağı güçlendiren bir platform olduğunu belirterek, CİMER'in demokratik katılımı artırarak, devletin karar alma süreçlerine vatandaşların doğrudan katılımını sağladığını ifade etti.

Taşkın, CİMER'in bir şikayet platformu olmadığını belirterek, şöyle devam etti:

"CİMER, aynı zamanda vatandaşların devlet politikalarına dair görüş ve önerilerini iletebilecekleri bir araçtır. CİMER'in ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüller, halkla ilişkiler alanında ne kadar başarılı bir proje olduğunu göstermektedir. 'İnsan yaşat ki devlet yaşasın' felsefesiyle hareket eden bir yaklaşımı benimseyen CİMER, Türkiye'nin Yüzyıl Vizyonu çerçevesinde, devlet ile millet arasındaki iletişimi daha da güçlendireceğine olan inancımızı pekiştirmektedir."

Kilis Vali Yardımcısı Semih Doğanoğlu ise Kilis Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının önemli olduğunu söyledi.

Doğanoğlu, CİMER üzerinden gelen taleplere verilen cevapların özenle incelendiğini ve hiçbir başvurunun göz ardı edilmediğini anlatarak, CİMER'in dijital çağda, vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini doğrudan iletebilmeleri için önemli bir platform olduğunu kaydetti.

Toplantıda Gaziantep Bölge Müdürlüğü CİMER Koordinatörü İbrahim Akyıldız ise CİMER Kapısı'nın işleyişine dair usul ve esasları anlattı.

Akyıldız, CİMER aracılığıyla yapılan başvuruların nasıl değerlendirildiği ve cevaplandırıldığı konusunda detaylı bilgiler verdi.

CİMER'in başvuru sahiplerini etkin ve süratli bir şekilde bilgilendirmeyi amaçladığını ifade eden Akyıldız, vatandaşların dilekçe ve bilgi edinme haklarını kullanabilmeleri için CİMER'in önemli bir araç olduğunu vurguladı.

Toplantı, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Kilis Kamu Eğitim Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title