Haberler

Kılıçdaroğlu, Sağlık Emekçilerinin Tıp Bayramını Kutladı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak, hayatını kaybedenleri minnetle anıttı.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İktidarın yanlış sağlık politikaları, zorlu çalışma koşulları, uğradıkları şiddet ve mobbing altında yılmadan mesleğini icra eden canımızı emanet ettiğimiz sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor; görevi esnasında ve görevi sebebiyle hayatını kaybeden tüm sağlık emekçilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nı resmi X hesabı üzerinden paylaştığı mesajla kutladı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"İktidarın yanlış sağlık politikaları, zorlu çalışma koşulları, uğradıkları şiddet ve mobbing altında yılmadan mesleğini icra eden canımızı emanet ettiğimiz sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor; görevi esnasında ve görevi sebebiyle hayatını kaybeden tüm sağlık emekçilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tıp Bayramı 14 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title