Haberler

Kdz. Ereğli Belediyesi 3 su deposu inşasına başladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi, enerji kesildiğinde suların kesilmemesi için şehrin 3 ayrı noktasına su deposu inşasına başladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi, enerji kesildiğinde suların kesilmemesi için şehrin 3 ayrı noktasına su deposu inşasına başladı.

Korona virüs salgınıyla mücadelesini sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi, bir yandan da şehrin ihtiyaç duyduğu yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye, şehrin 3 ayrı noktasına 1 milyon TL yatırım ile 3 adet su deposu inşasına başladı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, çalışmaları yerinde denetleyerek Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca'dan bilgi aldı.

"Evlerde su kesilmeyecek"

Başkan Posbıyık, çalışmalar tamamlandığında evlerde su kesintilerinin yaşanmayacağını söyledi. Yatırımlara devam ettiklerini anlatan Başkan Posbıyık şu ifadelere yer verdi: "Korona virüsle mücadelemiz sürerken bir yandan da yatırımlara devam ediyoruz. Osmantepe'ye 500 metreküp, Elmatepe İnallı'ya 100 metreküp ve Kestaneci Radar Tepe'ye 500 metreküp 3 adet su deposu yapımına başladık. 1 milyon TL'lik bir yatırım bu. Bu bölgelere hidroforlarla su ihtiyacı sağlandığı için her hangi bir elektrik kesintisinde halkımız su kesintisi yaşıyordu. Su depoları devreye alındığı zaman hidrofor sistemi iptal olacak. Su depomuzda 500 metreküp rezerv su olacağından enerji kesilse dahi halkımız su kesintisi yaşamayacak. Depolarla beraber 1500 metre terfi hattı ve 500 metre depo çıkış hattı yapılacak. Aynı zamanda bölgede içme suyu şebeke hatları tamamen yenilendi. Şimdiden Ereğli halkına hayırlı olsun." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Güncel Haberler

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oy sayımı ne zaman başlayacak? Oylar saat kaçta sayılacak? Fenerbahçe oy verme işlemi saat kaçta bitiyor? Sandıklar saat kaçta açılacak?
Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title