Haberler

Kayıp Sürücünün Taksisi Bulundu, Kendisi Yok

Güncelleme:

Dün akşam kimliği belirsiz kişinin telefonundan arayarak çağırması üzerine müşteriye gittiğini söyleyerek duraktan ayrılan ve kaybolan, Nurettin Yılmaz'ın cesedi bulundu.

Başına TAŞLA VURULUP DEFALARCA BIÇAKLANMIŞ

Dün akşam kimliği belirsiz kişinin cep telefonundan arayarak çağırması üzerine müşteriye gittiğini söyleyerek duraktan ayrılan ve kaybolan, sabah da Gölyaka ilçesinde taksisi terk edilmiş bulunan Nurettin Yılmaz'ın cesedi bulundu. Yılmaz'ın cesedini, Gölyaka Saçmalıpar Köyü yolu üzerinde akşam saatleride köylüler buldu. Haber verilmesiyle gelen jandarma, cesedin bulunduğu yerde inceleme yaptı. İlk incelemede Nurettin Yılmaz'ın başına vurularak ve bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Vücudunda 10 bıçak darbesi saptanan Yılmaz'ın cesedinin, daha sonra yol kenarına atıldığı belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra Yılmaz'ın cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Taksici Nurettin Yılmaz'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Yılmaz Gölyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title