Haberler

Kartepe'de Alt Yapı Yatırımları Masaya Yatırıldı

Güncelleme:

2013 yılında gerçekleştirilecek yatırımlar, ilgili kurumların üst düzey yönetici ve teknik personelin katıldıkları toplantıda değerlendirildi.

Kartepe İlçesinde, İSU, İzgaz, Sedaş, Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılımda gerçekleştirilen, devam eden ve 2013 yılında gerçekleştirilecek yatırımlar, ilgili kurumların üst düzey yönetici ve teknik personelin katıldıkları toplantıda değerlendirildi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda; belediye başkan yardımcıları Zafer Arat, Efkan Atmaca, Bali Holat, Mehmet Filiz, yatırımlarla ilgili birimlerim müdürleri, İSU, İzgaz, Sedaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Şubesi, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü yöneticileriyle, ilgili kurumların teknik personeli hazır bulundu. İlçede devam eden yatırımların koordineli şekilde sürdürülmesinin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Hizmette verimliliğin artırılması için altyapı hizmeti veren kurumların koordinasyonu çok önemli.

Yeni kurulan ilçemizin her noktasında yoğun bir şekilde çalışmalar sürüyor. Bu çalışmaların planlı ve programlı şekilde sürdürülmesi milli kaynakların doğru kullanılması açısından fevkalade önemli" dedi. Kurumların yöneticilerinden devam etmekte olan yatırımlar hakkında bilgiler alan Karabalık, arazide yaptığı denetimlerde tespit ettiği aksaklıkların giderilmesi noktasında da uyarılarda bulundu. Başkan Karabalık yaklaşmakta olan kış aylarına da dikkat çekerek karşılaşılabilecek sorunlar için alınan tedbirlerin gözden geçirilmesini istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Kartepe Sedaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title