Haberler

Kartepe Büyüklerini Tanıyor

Güncelleme:

Kartepe Kaymakamlığı, proje üretmeye devam ediyor.

Kartepe Kaymakamlığı- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Ecdadımızı Anlıyoruz, Muhteşem Süleyman'ı Tanıyoruz" projesi kapsamında kitap okuma kampanyası ( 28 Ocak- 28 Mart) başlattı.

İki kategoriden oluşacak kampanyada (6. ve 7. Sınıflar birinci kategori- hazırlık,9. 10. ve 11. Sınıflar ikinci kategori) 3 kitap okutulacak. Kampanya sonunda yapılacak (29 Mart) sınavda 1.lere 250 TL, 2.lere 200 TL. 3.lere 150 TL. para ödülü verilecek.

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, projenin amacının öğrencilere hem kitap okutmak hem de ecdadımızı daha iyi tanıtmak olduğunu belirtti. Ünaldı" araştıran ve daha çok okuyan bir toplum olmak için, kitap okuma alışkanlığının oluşması gerekmektedir. Çağımız, iletişim çağı. Bilgiler filtrelenmeden hazır bir şekilde topluma ulaşıyor. Bu da bilgi kirliliğine yol açıyor. Bir toplumun sağlıklı bir şekilde gelişmesi için, geçmişini de iyi bilmesi gerekmektedir. Daha çok okuyan ve araştıran bir toplum olmak için, bu tür projeleri gerçekleştirme gayreti içerisinde olacağız."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title