Haberler

Kapadokya'da Yerli ve Yabancı Turistler Yeni Yılı Karşıladı

Güncelleme:

Kapadokya'da yerli ve yabancı turistler, peribacaları arasındaki kayadan oyma eğlence merkezleri ve turistik tesislerde yeni yılı karşıladı. Konaklama tesislerindeki doluluk oranının yüksek olması nedeniyle akşam saatlerinden itibaren etkinlikler başladı. Havai fişek gösterileri de yapıldı.

Kapadokya'da, yerli ve yabancı turistler yeni yılı peribacaları arasındaki kayadan oyma eğlence merkezleri ve turistik tesislerde karşıladı.

Noel ve yılbaşı tatili dolayısıyla konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 90'ı aştığı için Kapadokya'da turistlere yönelik etkinlikler akşam saatlerinden itibaren başladı.

Özellikle Avanos ve Ürgüp ilçeleri ile Uçhisar, Ortahisar ve Göreme beldesi başta olmak üzere bölgedeki çok sayıda turistik tesis ve eğlence merkezlerinde yoğunluk oluştu.

Yılbaşı gecesi için hazırlanan merkezlerde kimileri kapalı alanlardaki etkinliklere kimileri de mekan dışlarında yakılan ateşin çevresindeki eğlence programlarına katıldı.

Yeni yıla girilmesiyle birlikte bazı tesislerde havai fişek gösterisi düzenlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Kapadokya Turizm Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title