Haberler

Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı Sona Erdi

Toplantıda, 4/C'li personele kadro verilmesi ve disiplin cezalarının affı ve yeniden düzenlenmesinin de aralarında bulunduğu konular ele alındı.

Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) 2014 yılı ilk toplantısı sona erdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığındaki Reşat Moralı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlık yaptı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve kamuda yetkili sendikaların genel başkanlarının katıldığı toplantı, basına kapalı yapıldı.

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, 2005'den sonra göreve başlayan kamu personeline 1 derece, disiplin affı, 4/C'li personele kadro, emekli ikramiyesinin hesaplanmasında 30 yıl sınırının kaldırılması, KİT'lerde ve kamuda çalışan üniversite mezunu işçilere memuriyet verilmesi ile ek ödemelerin emekliliğe sayılmasının da aralarında bulunduğu konuların görüşüldüğü öğrenildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

veli deliveli_147@hotmail.com:

nedir ya yüz kızartıcı suç işleyen insan değilmi hata yapamaızmı bu nebiçim sicil affı

0
2
yanıtYanıtla
Gözde Erkaltekatlipoka@hotmail.com:

ÜNİVERSİTELİ İŞÇİLER iledalga mı geçiliyor? sonuç nedir? kadromuzu ne zaman alacağız? bakanlar kurulunda neden tekrar görüşülüyoruz?

0
0
yanıtYanıtla
garibanSef-000@hotmail.COM:

buda yalan inanmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title