Haberler

İzmir Foça'da Kasa Çaldılar Buca'da Yakalandılar

Foça'da kasa çaldılar Buca'da yakalandılarİZMİR'in Foça ilçesinin Yenifoça Mahallesi'nde bir işyerine girerek çelik kasayı çalan şüphelilerden, 2'sinin yaşı küçük 4'ü Buca ilçesinde yakalandı.

Foça'da kasa çaldılar Buca'da yakalandılar

İZMİR'in Foça ilçesinin Yenifoça Mahallesi'nde bir işyerine girerek çelik kasayı çalan şüphelilerden, 2'sinin yaşı küçük 4'ü Buca ilçesinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken, yaşı küçük olan diğer 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Geçen 26 Kasım Pazar Günü Yenifoça Mahallesi'neki Batuhan Ticaret'e giren hırsızlar içeride bulunan çelik kasayı çalıp, kaçtı. Çalışanlarından birinin aynı gün akşam saatlerinde işyerine gelmesiyle farkedilen hırsızlık olayı, Yenifoça Polis Karakolu'na bildirildi. Foça Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturması ve güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından hırsızların İzmir'in Buca İlçesi'nde olduğu tespit edildi. Foça ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla şüphelilerden U.M. (Uğur Müldür) (29), M.H. (Mahmut Hodaman) (24), Z.S. (Zafer Söyler) (15) ve E.D. (Ersin Doğan) (16) yakalandı. Şüphelilerin ev, işyeri ve otomobillerindeki aramalarda, çalınan çelik kasa ile içindeki toplam 30 bin Türk Lirası değerindeki nakit para, senet, çek ve ziynet eşyası ele geçirilip, tutanakla sahibine teslim edildi. 2 firari şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli polisteki işlemlerinin ardından bugün Foça Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden U.M. ve M.H. tutuklanırken, Z.S. ile E.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenifoça İzmir Buca Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title