Haberler

İzmir 3 Amca Oğlunu 1,5 Dönüm Arazi İçin Öldürmüşler Haberine Ek2 "3 Amca Oğlunu 1,5 Dönüm Arazi...

Anne.İzmir'in Bayındır İlçesi Yakacık Köyü'nde amca oğulları arasında arazi tartışması nedeniyle yaşanan olayda hayatını kaybeden Gürsoy, Mehmet ve Taner Balın kardeşler toprağa verildi.

Anne: SİZİ EVDE BEKLİYORUM, KALKIN HADİ

İzmir'in Bayındır İlçesi Yakacık Köyü'nde amca oğulları arasında arazi tartışması nedeniyle yaşanan olayda hayatını kaybeden Gürsoy, Mehmet ve Taner Balın kardeşler toprağa verildi. İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından üç kardeşin cenazeleri önce olayın yaşandığı baba evine getirildi. Burada aile yakınlarından helallik alındıktan sonra cenazeler köy camisine götürüldü. Üç kardeşin tabutları, ikindide kılınan cenaze namazı sonrasında cenaze aracına konuldu. Bu sırada anneleri Nefiye Balın'ın, "Çocuklarım sizi evde bekliyorum, kalkın hadi" diyerek feryat etti. Balın ailesinin fertleri tabutlara sarılıp ağladı.

ZANLILARIN ANNESİ DE GELDİ

Üç kardeşin cenazesi daha sonra köy mezarlığına getirilerek yan yana defnedildi. Cenazeye, Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Bayındır'ın AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ile köylüler katıldı. Zanlılar H.B. ile F.B.'nin annesi Emine Balın da, cenazeye geldi. Jandarmanın köydeki güvenlik önlemleri ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Ak Parti Yakacık İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title