Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.

Kardeşlik Platformu üyeleriyle bir araya gelen Şimşek, bölge ve ülke genelinde çok önemli olayların yaşanmasına rağmen Muş'un kendini muhafaza ettiğini söyledi.

Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkın büyük bir direnç gösterdiğini, birliktelik, vatana, bayrağa sahip çıkma ruhunun pekişerek büyüdüğünü vurguladı.

"İstanbul'daki hain saldırıyı kınıyorum"

Yılbaşı gecesi İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınayan Şimşek, "Bunlar ülkemizi o çıtanın daha fazla yukarısına çıkmasını, 2023 hedefimize ulaşmamızı bu bölgede büyük bir ülke olmasını, Cumhurbaşkanımızın Ortadoğu'da, dünya çapında bir lider olarak sevilmesini istemedikleri için bu oyunları oynuyor. Cumhurbaşkanımız için 'Bu adam kabına sığmıyor' diyorlar. Neden? Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, onların buradaki projelerini bozuyor." diye konuştu.

Kardeşlik Platformu Üyesi Davut Aydın ise sivil toplum kuruluşları olarak kendilerine verdiği desteklerden dolayı Şimşek'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Emin Şimşek İstanbul AK Parti Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title