Haberler

Irkçılık İddiaları Sonrasında İlk Kez Sahada

Newcastle United Oyuncusu Emre Belezoğlu, Kendisi Hakkında İngiltere'de Ortaya Atılan Irkçı İddialarının Sonrasında İlk Kez Bu Akşam Oynanacak UEFA Kupası Maçında Forma Giyebilecek.

Newcastle United oyuncusu Emre Belezoğlu, kendisi hakkında İngiltere'de ortaya atılan ırkçı iddialarının sonrasında ilk kez bu akşam oynanacak UEFA kupası maçında forma giyebilecek.

Newscastle menajeri Glenn Roeder, ırkçılık iddiaları nedeniyle Ada'da zor günler geçiren milli futbolcu Emre Belezoğlu'nun, kondisyon düşüklüğünü aştığını ve zihnen de eski gücüne geldiğini belirterek, 26 yaşındaki oyuncuyu AZ Alkmaar kadrosuna aldı.

Emre'nin yılbaşından bu yana ilk defa oynayabilecek olması İngiltere basınında da geniş yer buldu. Gelişmeleri "Emre'nin dönüşü" şeklinde duyuran İngiliz gazeteleri Roeder'in, "(Emre) çok daha rahat ve kendi içinde mutlu. Geride kalan birkaç ay içinde zihinsel olarak ve dayanıklılığından çok şey kaybetti. (ancak şimdi) Emre oynamak istiyor" dediğini aktardı.

Futbolcuların sakatlandığı zaman düşünecek çok vakti olduğunu kaydeden Newcastle United kulübü menajeri, Emre'ye diğer oyunculardan farklı bir biçimde davranmayacağını da sözlerine ekledi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title