Haberler

İranlı Kuryelerden İlginç Gerekçe

İstanbul'da Yapılan 2 Ayrı Uyuşturucu Operasyonda 3 Kişi Gözaltına Alındı.

İstanbul'da yapılan 2 ayrı uyuşturucu operasyonda 3 kişi gözaltına alındı, 5 kilo 900 gram uyuşturucu ele geçirildi.

İranlı 2 kadının valizinde yapılan aramada 3 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirildi.

Emniyette sorguya alınan 2 İranlı kadının ifadelerinde gizli çekilmiş seks görüntüleriyle kendilerine şantaj yapıldığını, cezasının ölüm olduğu için uyuşturucu taşımak zorunda kaldıklarını söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İran'dan gelen iki kadının uyuşturucu getireceği ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yapılan takip sırasında 20 yaşındaki Maryam Akbarı B. İle 21 yaşındaki Mozhgan A.'nın İstanbul'a geldiği tespit edildi. Şüpheliler takibe alındı.

SEKS KASETLERİYLE ŞANTAJ YAPILMIŞ

Bakırköy'de bir eve gelen 2 İranlı evde yaklaşık 2 gün kaldı. Kadınlar evden çıkınca polis tarafından gözaltına alındı. 2 İranlı gözaltına alınarak emniyete getirildi. Şüphelilerin valizlerinde yapılan aramada şampuan kutuları dikkati çekti. Kutuları açan polis, içindekilerin şampuan olmadığını belirledi. Ele geçirilen sıvı malzeme incelenmek üzere kriminal laboratuvarına gönderildi. Burada yapılan incelemede ele geçirilen malzemenin 3 kilo 400 gram uyuşturucu ham maddesi olan metamfetamin olduğu belirlendi. 2 İranlı kadın sorguya alındı. Maryam Akbarı, İran'da bir kafede gitar çaldığını, Mozhgan ise muhasebeci olduğunu söyledi. 2 kadının, İran'da tanıştıkları biriyle ilişkiye girdiklerini ve bu kişinin gizli görüntülerini çektiğini söylediği belirtildi. Bu kişinin gizli görüntülerle kendilerine şantaj yaptığını iddia eden kadınların, İran'da bunun cezasının ölüm olduğu için korktuklarını ve bu işi yapmak zorunda kaldıklarını söyledikleri ifade edildi. Emniyette sorguları tamamlanan 2 kadın sevk edildikleri Bakırköy Adliyesi'nde tutuklandılar.

İKİNCİ OPERASYON

Öte yandan narkotik polisinin düzenlediği ikinci operasyonda Nijerya'dan gelen İstanbul Üniversitesi'nde okuyan birinci sınıf öğrenicisi Nijerya'lı Onashile Abimbola O'nun uyuşturucu getireceği tespit edildi. Abimbola, Beylikdüzü'ne doğru yola çıktı. Narkotik polisleri de şüpheliyi takibe başladı. Nijeryalı evine gelmeden polis tarafından durduruldu ve gözaltına alındı. Emniyete getirilen Nijeryalının valizinin tutma kollarının içine gizlenmiş 2 buçuk kilo kokain ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title