Haberler

İddiaların Hedefindeki İsim Konuştu

KPSS Sorularının Gittiği İddıa Edilen Ispartalı Çobanın Oğlu: Bunlar Çirkin İftira

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularının e-posta yoluyla gönderildiği adres olarak gösterilen 24 yaşındaki B.S., çirkin bir iftiraya uğradığını belirterek, "20 yıllık emeğimi çalıyorlar. Sorular bana gelmiş olsaydı 81 puan mı alırdım?" dedi.

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Sücüllü Beldesi'ndeki evinin bahçesinde saman balyaları taşırken DHA muhabiriyle görüşen B.S. "Başıma bu olaylar geldi, kim yaptı onu da bilmiyorum. Ben kendi emeğimle bir yerlere gelmek istiyorum. Okuyorum, aileme destek olmak için yayla işlerini de görmeye çalışıyorum" dedi. İddiaların ardından yaylaya çıkmak zorunda kaldığını söyleyen Saçı, bunun kendisine atılan çirkin bir iftira olduğunu söyledi.

Geçen yıl KPSS'de 79.5 puan, bu yıl ise 81 puan aldığını söyleyen Saçı, "Öyle bir iddia ediyorlar ki soruları alıp millete ben dağıtmışım. Öyle olsa kendim niye 81 alayım. Böyle bir mantıksızlık olamaz. Hak hukuk nedir bilen kişiyiz biz. Hem beni hem ailemi mağdur ettiler. Dışarıya çıkacak halim kalmadı. Gelen giden bana bunu soruyor. Söyleyecek söz bulamıyorum. Hakkımı arayacağım. Ben helal süt emmiş biriyim. 20 yıllık emeğim çalınıyor şimdi. Benim KPSS öncesi 16 yıllık eğitim geçmişim var. Kışın ücretli öğretmenlik yaptım, yazın da çobanlık yapıyorum" diye konuştu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

B.S.'nın çobanlık yapan babası Mustafa S. ise bu sabah erken saatte adliyeye gittiklerini, ancak Zafer Bayramı olması nedeniyle yarın bu iftirayı atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Oğlunun başına gelenlerden büyük üzüntü duyduğunu belirten Mustafa Saçı, "Oğlum okulunu bitirip geldi, koyunun başına geçti. Sınavı verdi, yine koyunun başına geçti. Eden bulsun, böyle şey olur mu? Araştırılsın, böyle bir şey olamaz mümkün değil. 3 gündür uyuyamıyoruz, bu kadar iftira mı olur? Allah'ın yanında da hukuk yoluyla da hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

B.S.:Baki Saçı

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi!
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title