Haberler

İbs Anne Bebek Çocuk Fuarı" Kapılarını Açtı

BU yıl 5'incisi düzenlenen "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı" kapılarını ziyaretçilerine açtı.

BU yıl 5'incisi düzenlenen "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı" kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Türkiye'nin en büyük ve en trend aile etkinliği olmayı başaran "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı" Harbiye'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde bugün başladı. 3 gün sürecek fuar 18 Aralık pazar günü sona erecek. Anneler ve anne adayları için bu fuarda her türlü bilgilendirme yapılıyor. Birbirinden renkli ve unutulmaz onlarca etkinliğin de yer aldığı fuarda, bu yıl etkinlik organizatörlüğünü Okyanus Kolejleri üstleniyor.

Aileler, 3 gün boyunca fuar alanında düzenlenen ödüllü yarışmalara çocuklarıyla birlikte katılabilecek, atölye alanında sanat eserleri yaratabilecekler. Etkinlik alanlarında spor, sanat, müzik, bilim, drama, akıl oyunları ve İngilizce gibi çeşitli aktivite yapılıyor. "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı"nda ayrıca, kafasındaki birçok soruya cevap arayan aileler için de uzmanlarla söyleşiler düzenleniyor. Çocuk gelişimi alanında en yeni, en gelişmiş testler özel test odalarında gerçekleştirilip, ailelerin bilgilenmesi sağlanıyor.

SOSYAL MEDYADA HEDİYE KAZANMA FIRSATI

Fuarda sosyal sorumluluk projesi adı altında öğrencilerin çizmiş olduğu resimler de sergilendi. 'Sevgi bir okyanustur, canlıları korur' sloganıyla Okyanus Kolejleri'nin orta okul öğrencileri hayvanların yaşam alanlarına dikkat çektiler. Yaptıkları resimlerin kartpostalları da basıldı. Sosyal medya üzerinden #CanlılarıSeviyorum hashtagi ile paylaşım yapanların ise sürpriz hediyeler kazanacağı duyuruldu.

SPONSORLAR ÖZENLE HAZIRLANDI

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı için bu yıl sponsorlar daha özenle hazırlandı. Co-Sponsorlar Prima ve Aptamil, basın sponsoru: Posta Gazetesi, tanıtım sponsorları: Radyo Viva, dijibox.com, kanal 360 ve Kanal 24, Online alışveriş sponsoru: ebebek, etkinlik organizatörü: Okyanus Kolejleri, düzenleyen ise Boyut Fuarcılık.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title