Haberler

Hutbe Okuma Yarışması İl Birincisi Ödüllendirildi

"Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışması"nın il birincisi Kadirli Anadolu İmama Hatip Lisesi öğrencisi Mahmut Can Ekmekçi ödüllendirildi.

"Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışması"nın il birincisi Kadirli Anadolu İmama Hatip Lisesi öğrencisi Mahmut Can Ekmekçi ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlen "Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışması"da il birincisi olan Kadirli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ekmekçi, Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Demirci ve Dosteller Derneği Başkanı Gürsel Kıreker tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kadirli Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü İrfan Loğoğlu, yarışmayı kazanan Ekmekçi ile duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

Memur-Sen Şube Başkanı Demirci ise, Ekmekçi'yi tebrik ederek, "Bu öğrencilerimiz dinimizin güzelliklerini insanların kalplere ve gönüllere inşallah en güzel şekilde taşıyacaklar. Genç hatipleri minberde görmek bizi oldukça sevindirmekte. Allah izin verirse kardeşimiz, ileri bir tarihte yapılacak bölge finalinde ilimizi temsil edecek. Hutbe okuma yarışmasında gösterdiği başarının devamını diliyorum. Ayrıca okul idaresini ve öğretmenlerini de örnek öğrencilerin yetiştirilmesinde gösterdikleri emeklerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Demirci Mahmut Can Memur Sen Kadirli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title