Haberler

Hüseyin Çelik Bu Son Olaylar Maalesef Türkiye'nin Dünyadaki İmajına Gölge Düşürdü

Ben parti sözcüsü olmam hasebiyle bu söylediklerim aslında AK Parti Hükümeti'ni de bağlar.

İyi niyetli, demokratik tepki olarak ortaya çıkan hareket maalesef pusuda bekleyenler tarafından büyük çapta bir vandalizme dönüştürüldü

Polis öldürdü vesaire, polisin yaptığı açıklamalar, ortaya konulan doktor raporları bunu böyle söylemiyor

Ben parti sözcüsü olmam hasebiyle bu söylediklerim aslında AK Parti Hükümeti'ni de bağlar. Biz, vatandaşlarımızın makul, meşru ve mantıklı her türlü talebine açığız

Haber Dilhun GENÇDAL - Kamera Atilla ÖZDEMİR İSTANBUL - DHA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin düzenlediği Yılın En'leri etkinliğine katıldı.

MAKUL, MEŞRU VE MANTIKLI HER TÜRLÜ TALEBE AÇIĞIZ

Taksim Platformu'nun Başbakan Vekili Bülent Arınç'a ilettiği talepler için de Çelik, Ben parti sözcüsü olmam hasebiyle bu söylediklerim aslında AK Parti Hükümeti'ni de bağlar. Biz, vatandaşlarımızın makul, meşru ve mantıklı her türlü talebine açığız. Şiddet, antidemokratiklik içermeyen, hukuk dışı olmayan tüm taleplere biz açığız. Hükümete iletilmiştir, hükümet bunların hangisini makul, meşru, mantıklı, yapılması gereken kamu menfaati olarak görür, hangisini yapılamayacak, gerçekleşmeyecek olan bir talep olarak görür, o hükümetin taktirindedir. Demokrasilerde halkın taktiri de çok önemlidir, tepkisi de çok önemlidir dedi. Çelik, Suriye'yi örnek göstererek, Suriye, bugün harap olmuş bir ülkedir. Biz kaybederiz. Bu kavganın kazananı olmaz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Hüseyin Çelik Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title