Haberler

Hsbc Türkiye'ye Uluslararası Ödül

Güncelleme:

HSBC Türkiye, geçtiğimiz yıl Nisan ayında hayata geçirdiği yeni pazarlama ve iletişim platformuyla, League of American Professionals (LACP) tarafından, "Impact Awards" kapsamında ödüllendirildi.

HSBC Türkiye, Nisan 2013'te "İçtenlikle, açıklıkla" mottosuyla lanse ettiği yeni iletişim platformu ve lansman kapsamında düzenlediği "Bir Günlüğüne Çocuk Olmak" etkinliğiyle, LACP Impact Awards'da, "En İyi İnsan Kaynakları Programı Ödülü"nü kazandı.


HSBC'nin kurumsal değerleri olan açıklık, içtenlik ve şeffaflık ilkelerinden yola çıkılarak hayata geçirilen iletişim platformu, yüzden fazla projenin yarıştığı LACP Impact Awards'ta, "En İyi İnsan Kaynakları Programı Ödülü"ne layık görüldü.

Konuyla ilgili bilgi veren HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, "HSBC Türkiye olarak, geçtiğimiz yıl kurumsal değerlerimizi esas alarak ve çocukların içtenliğinden esinlenerek yepyeni bir iletişim platformu oluşturduk. Bu yeni platformu herkesten önce çalışma arkadaşlarımızla paylaşmak amacıyla, Nisan 2013'te 'Bir Günlüğüne Çocuk Olmak' adıyla bir lansman etkinliği düzenledik. Tüm pazarlama ve iletişim çalışmalarımızı taşıdığımız bu platformun Impact Awards gibi saygın bir program kapsamında ödüllendirilmesi bizleri onurlandırdı. Kurumsal değerlerimiz üzerine oluşturduğumuz bu platformun, 'En İyi İnsan Kaynakları Programı' seçilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

HSBC Türkiye çalışanları 8 Nisan 2013'te düzenlenen "Bir Günlüğüne Çocuk Olmak" etkinliği kapsamında, sabah işe geldiklerinde kampanya için bestelenen özel müzikle kırmızı halıda Pamuk Prenses tarafından elma şekeriyle karşılanmıştı. Masalarına bırakılan şeker, çikolata, kurşun kalem ve renkli misketlerle dolu özel beslenme çantaları ise çalışanlar için unutulmaz bir sürpriz olmuştu. Öğle yemeğinde, balonlarla süslenen yemek alanlarında, 70'li ve 80'li yılların şarkıları eşliğinde pamuk şeker ve macun ikram edilen çalışanlar, aynı akşam yayına girecek yeni reklam filmini, özel bir gösterimle birlikte izleme imkanı bulmuştu.

Halkla ilişkiler alanında en iyi mesleki pratiklerin tartışıldığı bir forum oluşturmak amacıyla 2001'de kurulan LACP, stratejik iletişim çalışmalarını, her yıl "Impact Awards" başlığında altında ödüllendiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Hsbc Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title