Haberler

HSBC İhracat Kredi Desteğini 2 Milyara Yükseltti

Güncelleme:

HSBC, ihracatçılara yönelik olarak 2013 yılında başlattığı Uluslararası Büyüme Desteği kampanyası kapsamındaki fonunu iki katına çıkarttı.

Hsbc, ihracatçılara yönelik olarak 2013 yılında başlattığı "Uluslararası Büyüme Desteği" kampanyası kapsamındaki fonunu iki katına çıkarttı.

Türkiye'deki ihracatçı şirketlere uluslararası pazarlardaki fırsatları yakalayabilmeleri için geçtiğimiz yıl, 1 milyar liralık kaynak aktaran HSBC, bu kaynağı 2014 yılında 2 katına çıkarttı.

Uluslararası Büyüme Desteği ile ilgili düzenlenen basın basın toplantısında konuşan HSBC Türkiye Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Virma Sökmen, "Yoğun ilgi gören Uluslararası Büyüme Desteği'ndeki fon miktarını, bu yıl iki katına çıkartarak, uluslararası ticarette büyümek isteyen firmalara 2 milyar liralık kaynak sunuyoruz. Uluslararası Büyüme Desteği ile finansal kaynağın yanı sıra HSBC'nin küresel ağını, tecrübesini ve bilgi birikimini de müşterilerimizin hizmetine sunuyor, firmaların uluslararası pazarlara açılmasında önemli avantajlar sağlıyoruz" dedi.

Virma Sökmen, HSBC Grubu'nun yatırım için 21 öncelikli pazardan biri olarak belirlediği Türkiye'de, uluslararası ticaret hacminin önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir bir şekilde artacağını öngördüklerini belirterek, "'Türkiye'nin Öncü Uluslararası Bankası' olma stratejimiz, yaygın küresel ağımız, finansal piyasalardaki etkinliğimizle Türkiye'deki şirketleri yükselen pazarlarda aktif olarak desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Hsbc Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title