Haberler

Hatay'da DEAŞ Terör Örgütü Yanlısı Bir Kişi Yakalandı

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzenlenen operasyonla firari DEAŞ terör örgütü yanlısı M.A.'nın gözaltına alındığını açıkladı. Operasyonda 5 el bombası, 1 adet AK-47 marka silah ve silaha ait 528 mermi ile bomba yapımında kullanılabileceği değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

İÇİŞLERİ Bakanlığı, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde düzenlenen operasyonla firari DEAŞ terör örgütü yanlısı M.A.'nın gözaltına alındığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde Hatay ve Adana İl Emniyet Müdürlükleriyle ortak yürütülen operasyonda DEAŞ terör örgütü yanlısı 4 kişinin yakalanıp, Hatay'da tutuklandığı hatırlatıldı. Operasyonda 5 el bombası, 1 adet AK-47 marka silah ve silaha ait 528 mermi ile bomba yapımında kullanılabileceği değerlendirilen malzemelerin ele geçirildiği belirtilerek, "Operasyon kapsamında firari olarak aranan Hatay Reyhanlı doğumlu M.A. (32) ise Reyhanlı ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Terör örgütleriyle mücadelemiz tüm kurumlarla koordineli ve etkin bir şekilde devam ediyor" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Hatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title