Haberler

"Haniye Suikasta Kurban Gideceğinden Endişe Ediyor"

Filistin Başbakanı İsmail Haniye'nin, İsrail'in Suikastına Kurban Gideceğinden Endişe Ettiği, Bunun İçin Kamuoyunun Önünde Daha Az Göründüğü Belirtildi.

Filistin Başbakanı İsmail Haniye'nin, İsrail'in suikastına kurban gideceğinden endişe ettiği, bunun için kamuoyunun önünde daha az göründüğü belirtildi.

Haniye'nin sözcüsü Gazi Hamad, AP'ye telefonda yaptığı açıklamada, Başbakanın, İsrail güçlerinden ürktüğünü, suikasta kurban gitmekten endişe ettiğini, bu yüzden de önlemler aldığını söyledi.

Hamas ve El Fetih yetkililerinin Mısır'da yapacağı görüşmeye katılmadan önce Londra'ya ziyarette bulunan Hamad, İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in önceki gün "hiç kimsenin ayrıcalıklı olmadığı" yolundaki sözleri yüzünden Hamaslı liderlerin kendilerini güvende hissetmediğini ifade etti.

Hamad, "İsrail'e güvenmiyoruz" dedi, ancak İsrail'in Batı Şeria ve Gazze'de askeri operasyonlarını durdurması halinde "kapsamlı" bir ateşkesi kabul etmeye açık olduklarını da kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title