Haberler

Hakkarili Edebiyat Öğretmeninin Başarısı

Hakkari Anadolu Lisesi'nde Görev Yapan Edebiyat Öğretmeni Erhan Selçuk, Türkiye Genelinde Düzenlenen Bir Yarışmada Üçüncülük Kazanarak Büyük Bir Başarı Sağladı.

Hakkari Anadolu Lisesi'nde görev yapan edebiyat öğretmeni Erhan Selçuk, Türkiye genelinde düzenlenen bir yarışmada üçüncülük kazanarak büyük bir başarı sağladı.

Memur-Sen'e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası'nın (Eğitim-Bir-Sen) Türkiye çapında düzenlediği 'Unutamadığım Öğretmenim' konulu kompozisyon yarışmasına 'Bulut Olmak' adlı eseriyle katılan Anadolu Öğretmen Lisesi edebiyat öğretmeni Erhan Selçuk, önce il birinciliği kazandı. Ardından Türkiye genelindeki yarışmada lise öğretmeninin üçüncülük kazanması eğitim camiasında sevinçle karşılandı.

Sonuç üzerine Eğitim-Bir-Sen Hakkari Şubesi yöneticileri, Erhan Selçuk'u okulunda ziyaret edip, tebrik ederek teşekkür belgesini sundu. Ziyaret sırasında konuşan Eğitim-Bir-Sen Hakkari İl Başkanı Ramazan Özdemir, alınan başarının herkesi gururlandırdığını söyledi. Özdemir, "Dilerim eğitimci arkadaşlarımızın bu kişisel başarıları bizim ÖSS başarımızı da tetikler. Amacımız eğitimci camiasından yazı kabiliyeti gelişkin arkadaşlarımızı teşvik etmek, onları yazı dünyasına taşımak, olumlu öğretmen profillerini vitrine çıkarmak ve öğretmenlik mesleğini çeşitli yönleriyle gündeme getirmektir. Geçen sene yapılan 'Hatıralarınız Hatıralarımız Olsun' yarışmasında da enfes eserler ortaya konuldu. Bu eserler 'Mum Işığında son mahni' adlı kitapta toplandı. Her öğretmen için bir başucu kitap konumunda olan bu eser çok olumlu tepkiler aldı. Bu yıl da dereceye giren eserler bir kitapta toplanacak, insanımızın, özellikle eğitimcilerin istifadesine sunulacak. Biz tekrar arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Kendisinden daha başka güzel eserler bekliyoruz" dedi.

Türkiye üçüncülüğü başarısını gösteren öğretmen Erhan Selçuk da böylesi güzel kültürel organizasyonlarla kendilerine fırsat tanıyan Eğitim-Bir-Sen'e ve bu nazik tebriklerinden dolayı il yönetimine teşekkür ederek, "Bu derece beni kamçıladı. Beni bu ödüle layık gören seçkin jüri heyetine de ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen il yönetimi daha sonra Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Celal Hatipoğlu'nu da ziyaret edip tebriklerini sundu.

(SY-MET-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı? 1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title