Haberler

Hakkari: Hakkari'deki Göçük

Hakkari'de, çinko madeni çıkartılan alanda meydana gelen göçükte, kayalar altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.

Hakkari'de, çinko madeni çıkartılan alanda meydana gelen göçükte, kayalar altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün saat 16.00 sıralarında şehirden 50 kilometre uzaklıkta bulunan Üzümcü Köyü yakınlarındaki Dilbilo Dağı'nda meydana geldi. Özel bir şirket tarafından işletilen ve çinko madeninin çıkartıldığı alanda meydana gelen göçük sonucu, kayalar iş makinesinin üzerine düştü. Makine operatörü Vehap İlhan (27) kayalar altında kalırken, Hakkari 112 Acil Servis ve İl Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri bölgeye hareket etti. Ekipler tarafından yapılan 2 saatlik bir çalışmadan sonra kayalar altında çıkartılan Vehap İlhan ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi Acil Sercisi'ne getirildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Vehap İlhan hayatını kaybetti. İlhan'ın yakınları hastanede gözyaşlarına hakim olamadı.

Öte yandan Vehap İlhan'ın abisi ve 5 çocuk babası Cabbar İlhan da yaklaşık bir yıl önce Hakkari şehir girişindeki yol çalışmaları sonucu şarampole yuvarlanarak hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title