Haberler

Güzeller Antalya'da

Uluslararası Moda Kanalı Fashion Tv'nin Kurulduğu Yıldan Bu Yana Düzenlediği ve Yılda Bir Kez Yapılan 'Miss Fashion Tv Grand Final' Güzellik Yarışması, Bu Yıl İlk Kez Türkiye'de Yapılacak. Antalya'daki Adam & Eve Oteli'nde Yapılacak ve 23 Ülkeden 39 Finalistin Katılacağı Gecenin Sunuculuğunu Chalie Chaplin'in Torunu Laura Chaplin Yapacak.

Uluslararası moda kanalı Fashion TV'nin kurulduğu yıldan bu yana düzenlediği ve yılda bir kez yapılan 'Miss Fashion TV Grand Final' güzellik yarışması, bu yıl ilk kez Türkiye'de yapılacak. Antalya'daki Adam & Eve Oteli'nde yapılacak ve 23 ülkeden 39 finalistin katılacağı gecenin sunuculuğunu Chalie Chaplin'in torunu Laura Chaplin yapacak.

Akdeniz'in ilk özel dizayn oteli Adam & Eve'de Cumartesi gecesi saat 20.30'da başlayacak yarışma, 202 ülkeden 120 dakika boyunca canlı yayınlanacak. 23 ülkeden 39 finalistin katılacağı yarışmanın sunuculuğunu Chalie Chaplin'in torunu Laura Chaplin yapacak. Yarışmanın jüri üyeleri arasında ise Zeki Başeskioğlu, Atıl Kutoğlu, Başaran Ulusoy, Talha Görgülü, Demet Sabancı, Çetin Doğan gibi ünlü simaların yanı sıra Fashion TV International'ın sahibi Michael Adam da yer alacak. Kayı Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tahir Görgülü, Fashion TV Grand Final'in ülke tanıtımı için büyük önem taşıdığını kaydetti. 39 güzelle birlikte basın toplantısı düzenleyen Görgülü, organizasyonu Türkiye'ye 2007 yılında gelecek turist potansiyeline katkısı bulunacağını belirtti. Yarışmanın koreografisini Yasin Soy'un hazırladığını açıklayan Görgülü, ''Dünyanın en seksi otelinde, en seksi kızlar yarışıp, Fashion'un en güzel mankeni seçilecek. Bu yarışmayı Türkiye'ye alabilmek için turizmde rakibimiz olan bir başka Akdeniz ülkesiyle mücadele ettik. İlkleri başarıyoruz, ülkemiz adına ciddi reklam yatırımları yapıyoruz. Daha çok reklam daha çok turist getirir'' diye konuştu.

Yarışmada finalist olan 39 kraliçe adayı, Fashion TV mankenleri arasından seçilerek Türkiye'ye geldi. Yarışma öncesi ve yarışma sırasında çekilen görüntüler bir yıl boyunca Fashion TV'nin tanıtım görüntülerinde kullanılacak. Fashion TV International sahibi Michael Adam da ilk kez geldiği Antalya'da finalistlerle beraber, Adam & Eve Oteli'nde tatil yapıyor.

Kraliçe adayları yarışma gecesine kadar Antalya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini dolaşarak turisti kenti keşfedecek. Ellerinde fotoğraf makineleri ve kameralarla gezilerini ölümsüzleştiren kraliçe adayları, heyecanlı olduklarını söyledi.

Dünya finaline Venezuella, Porto Riko, Arjantin, Fransa, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya gibi birçok ülkeden 30 manken katılacak. Miss Intercontinental 2005 Kainat Güzeli Venezuellalı Emmarys Pinto ve Hollandalı güzel model Lorraine Bruijn, final gecesinin onur konuğu olacak.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title