Haberler

Güvenlik Kamerasından Kaçamadı, Karakoldan Kaçtı

İzmir'in Buca İlçesi'nde Yüklü Miktarda Cep Telefonu Kontörü Çaldığı Marketin Sahibi Tarafından Yakalanarak Polise Teslim Edilen Şahıs, Götürüldüğü Polis Merkezinde Nezaretten Kaçtı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde yüklü miktarda cep telefonu kontörü çaldığı marketin sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edilen şahıs, götürüldüğü polis merkezinde nezaretten kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Buca'da market işleten Mustafa Yaya, günlük işlerini yaptığı sırada marketine gelen şahıslar tarafından portakal alma bahanesiyle dışarı çağrıldı. Bu sırada daha önceden markete gelerek cep telefonu kontörlerinin yerini öğrenen 3 şahıstan birisi içeri girdi. Kasadaki kontörleri alan şahıs, marketten çıkarak uzaklaşmaya başladı. Şahısların hareketlerinden şüphelenen Mustafa Yaya, kasadan kontörleri alan şahsın peşinden giderek tekrar markete getirdi. Kasayı ve çekmeceleri kontrol ettiğinde kontörlerin yerinde olmadığını gören Yaya'nın kontörleri sorması üzerine şahıs, hızla marketten çıkarak koşmaya başladı. Market sahibi Yaya, kovalamaca sonucu yaklaşık 500 metre uzakta yakaladığı hırsızlık zanlısı G.V.'yi çevredeki esnafın yardımıyla markete getirerek etkisiz hale getirdi. Polise haber veren market sahibi Mustafa Yaya, bu arada kontörlerini de geri aldı. Olay yerine gelen polis, zanlı G.V.'yi teslim alarak karakola götürdü. Buca Merkez Karakolu'na götürülen G.V., burada resmi işlemlerinin tamamlanması için nezarethaneye konuldu. Nezarethanede adliyeye götürülmeyi bekleyen zanlı, polislerin dalgınlığından faydalanarak karakoldan kaçtı. Zanlının kaçtığını fark eden ekipler, bütün aramalara rağmen şahsı bulamadı. Marketteki hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Mustafa Yaya, daha öncede başına bu tür olayların geldiğini belirterek, "Markete müşteri kılığında geldiler. İlk gelen ekmek ve kontör satın alarak kontörlerin yerini öğrendi. Ardından markete giren ikinci şahıs, dışardan aldığı portakalların parasını kasaya ödeyip çıktı. Kısa bir süre sonra markete tekrar gelen şahıs, portakalların çok güzel olduğunu, biraz daha almak istediğini söyledi. Ben de portakalları vermek için dışarı çıktığımda, üçüncü şahıs içeri girmiş ve kontörleri çalmış. Ben bu şahısların hareketlerinden şüphelendim, içeri girerek kasayı kontrol ettim. Kasadaki paraların yerinde olduğunu gördüm. Ama çekmeceye baktığımda kontörlerin çalındığını fark ettim. Hemen peşine düştüm ve yakaladım. Markete getirdim ve kontörleri sorunca tekrar kaçtı. İkinci kovalamacanın ardından tekrar yakaladım. Polisi aradık ve zanlıyı emniyete teslim ettik. Ben de kontörlerimi aldım. Ancak bir gün sonra polisler tekrar gelerek zanlının kaçtığını, yakalanması konusunda yardımcı olmamı istediler" dedi.

(YB-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title