Haberler

Güneri Civaoğlu, Marilyn Monroe'nun Heykelini Öptü

Gazeteci ve televizyon programcısı Güneri Civaoğlu Eskişehir'deki balmumu müzesine gezdi.

Gazeteci ve televizyon programcısı Güneri Civaoğlu Eskişehir'deki balmumu müzesine gezdi. Civaoğlu müzede bulunan Marilyn Monroe'nun heykelini yanağından öptü.

Eskişehir'e gelen Civaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Büyükerşen, Civaoğlu'na Eskişehir'i gezdirdi, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Müzeler Kompleksi, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Bilim Deney Merkezi, Sualtı Dünyası, Haller Gençlik Merkezi, Kültür Sanat Sarayı, Kentpark, Aşk Adası ve gondolla Porsuk gezisi yapan Güneri Civaoğlu Eskişehir'e hayran kaldığını söyledi. Civaoğlu, müzeler kompleksindeki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde bulunan Atatürk'ün balmumu heykelinin yanında avuçlarını birleştirip Ata'ya olan saygısını gösterdi. Güneri Civaoğlu, 1962 yılında yaşamını yitiren ABD'li sinema oyuncusu, şarkıcı ve model Marilyn Monroe'nun balmumu heykelini de yanağından öptü.

Eskişehir'e hayran kaldığını ifade eden Güneri Civaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den de övgüyle bahsetti.  Civaoğlu şöyle konuştu:

"Yılmaz Büyükerşen Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli bilim ve devlet adamlarındandır. Yüreği insan sevgisi ile dolu olan Büyükerşen, Eskişehir'de mucize gerçekleştirmiş. Yılmaz Büyükerşen sayesinde Eskişehirliler çok şanslı. İki günlük Eskişehir izlenimlerimde vatandaş ile iç içe korumasız gezen bir başkan gördü. Eskişehirliler ve Eskişehir'i gezmeye gelen turistlerde Başkan Büyükerşen sevgisini gördüm, halk onun etrafında kenetlenmiş durumda. Halktan biri ve vatandaşlar ile her zaman temas içerisinde olması bu başarıların temelini oluşturuyor. Gezi boyunca gördüğüm tesislerde büyülendim. Gençlere, öğrencilere çok büyük yatırımlar yapılmış. Eskişehir tam bir Avrupa kenti haline gelmiş."

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marilyn Monroe Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title