Haberler

Gökşen: 'Hakemler Ligin Gidişatını Değiştirdi'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, 'Cesur' ve 'Korkak' Olarak Nitelendirdiği Bazı Hakemlerin, Ligdeki Şampiyonluk Mücadelesindeki Gidişatı Değiştirdiğini Savundu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, ''cesur'' ve ''korkak'' olarak nitelendirdiği bazı hakemlerin, ligdeki şampiyonluk mücadelesindeki gidişatı değiştirdiğini savundu.

Fatih Gökşen, hakemlerin uyguladığı çifte standarttan şikayet ederek, ''Bir hafta önce kırmızı kartı gösteremeyen korkak hakemle, bu hafta kırmızı kartını gösteren cesur hakemin verdiği kararlar, 10 kişi kalan bir takımın mücadelesinde puan kaybının olabileceğini herkese gösterdi. Geçen haftaki isyanımız boşa değildi'' dedi.

Fatih Gökşen, Galatasaraylı olup olmadığını bilmedikleri bir kişinin yaptığı yanlış nedeniyle Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynamalarının, Galatasaray'a ve taraftarlarına büyük ceza olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title