Haberler

Glabol Veliler Derneği Üçüncü Ödülünü Aldı

Dha DIŞ HABER - Glabol Veliler Derneği üçüncü ödülünü aldı Taner Tüzün / Nürnberg, 9 Şubat (DHA) ' Almanya'nın Nürnberg kentinde 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Glabol Veliler Derneği, uyuma yaptıkları katkı nedeniyle,1917-1990 yılları arasında yaşayan ve tüm varlığını Yeşiller Partisine hayır işleri için bağışlayan Lina Schneider' ödülü ile mükafatlandırıldı.

Dha DIŞ HABER - Glabol Veliler Derneği üçüncü ödülünü aldı

Taner Tüzün / Nürnberg, 9 Şubat (DHA) ' Almanya'nın Nürnberg kentinde 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Glabol Veliler Derneği, uyuma yaptıkları katkı nedeniyle,1917-1990 yılları arasında yaşayan ve tüm varlığını Yeşiller Partisine hayır işleri için bağışlayan Lina Schneider' ödülü ile mükafatlandırıldı. Glabol Elternverein binasında gerçekleşen törende, Bavyera Yeşiller Milletvekili Verena Osgyan, Nürnberg Belediye Meclis Üyesi Aynur Kır ile diğer davetliler hazır bulundu. Veliler Derneği idare heyeti Başkanı Cemalettin Avcı, Musa Tamer, Mina Wilhelm ve Edi Karia bin Euroluk sembolik çeki alkışlar arasında Milletvekili Verena Osgyan'ın elinden aldılar.

ÜÇÜNCÜ ÖDÜL

Başkan Cemalettin Avcı, ödülü, üçüncü kez almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi:

'İlk ödülümüzü 2010 yılında Nürnberg Büyükşehir belediyesinden aldık. Ardından 2011 yılında zamanın Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk tarafından ödüllendirildik. Deneğimizde yılda 120 değişik ülke, inanç ve kültürden öğrenci ders görüyor. Dersler dışında topluma uyumda destek oluyoruz. Müslüman, Hristiyan ve Yahudilerin birlikte yaşayabileceklerini göstermek için toplu olarak bir sinagog ziyaret edeceğiz. Ödül aldığımız için mutluyuz.'

ÖDÜLÜ HAK ETTİLER

Yeşiller Bavyera Milletvekili Verena Osgyan ise yaptığı konuşmada Glabol Veliler Derneğinin ödülü hak ettiğini ve bu ödülü kendilerine vermekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bavyera Almanya Dha Politika Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title