Haberler

Gerets: 'Canaydın ile Görüştük'

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Yeni Sezonda Görevini Sürdürüp Sürdürmeyeceğiyle İlgili, Kulüp Başkanı Özhan Canaydın'la Aralarında Bir Görüşmenin Olduğunu Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, yeni sezonda görevini sürdürüp sürdürmeyeceğiyle ilgili, kulüp başkanı Özhan Canaydın'la aralarında bir görüşmenin olduğunu söyledi.

''Galatasaray Tv''deki bir programda soruları yanıtlayan Belçikalı teknik adam, sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki söylentiler için, sezon sonunda kendisine yeni bir mukavele sunulursa oturup konuşacaklarını, yeni bir sözleşme sunulmadığı takdirde ise geleceğini planlamak zorunda olduğu için gelen teklifleri değerlendireceğini ifade etti. Gerets, ''Başkan Özhan Canaydın'la aramızda zaten bir görüşme oldu. Hem ben, hem de Sayın Canaydın bu görüşmeye uygun davranıyoruz. Bunu da bir haber olarak camiaya duyurmak isterim'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title