Haberler

Gebzeli Gazeteciler 10 Ocak'ta Buluşuyor

Gebze'de Değişim ödüllerinin sahipleri açıklanıyor.

Gebze Belediyesi tarafından Gebze basınına yönelik düzenlenen 'Gebze'de Değişim' konulu haber ve fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenecek törenle takdim edilecek

ÖDÜL TÖRENİ

Gebzeli gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde bir araya gelecek. Gebze Belediyesi tarafından her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen kaynaşma yemeği, Old Castle Otel'de 10 Ocak Salı akşamı saat 19.00'da başlayacak. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte, 'Gebze'de Değişim' konulu haber ve fotoğraf yarışmasında dereceye giren gazetecilere ödülleri törenle takdim edilecek. Gebze Belediyesi tarafından, ilçede yayın hayatına devam eden yazılı ve görsel basın kuruluşlarında görevli gazetecilere yönelik bu yıl ilki düzenlenen ve teması 'Gebze'de Değişim' olan yarışmanın sonuçları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde açıklanacak.

AKADEMİK JÜRİ

Haber ve fotoğraf dallarında yapılan yarışma; Gebze'de fiziki ve sosyal alanlarda yaşanan değişime, gazetecinin penceresinden ışık tutmak amacıyla düzenlenmişti. Yarışmada 30 aşkın katılımcının haber ve fotoğrafları; Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde görevli akademisyenlerden oluşan seçkin ve bağımsız jüri tarafından titizlikle değerlendirildi. Haber dalında altın, gümüş ve bronz kalem ödüllerinin sahiplerini bulacağı yarışmada fotoğraf dalında ise; altın, gümüş ve bronz objektif ödülleri sahiplerine takdim edilecek. Yarışmada ayrıca, iki dalda 6 adet de mansiyon ödülü verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gazeteciler Günü Castle Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title