Haberler

Gazipaşa Havalimanı, Adana ve Beyrut'a Bağlandı

Güncelleme:

Antalya Gazipaşa Havalimanı, bölgesel havayolu şirketi BoraJet'in gerçekleştirmeye başladığı Adana-Gazipaşa-Beyrut güzergahı yolcularını karşıladı.


BoraJet Havayolları'nın karşılıklı seferleri ile Gazipaşa, Adana ve Beyrut'a bağlandı.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı, bölgesel havayolu şirketi BoraJet'in Adana – Gazipaşa – Beyrut karşılıklı seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Adana'dan gerçekleşen ilk uçuş olma özelliği taşıyan sefer kapsamında ATR – 500 tipi uçakla Gazipaşa Havalimanı'na inen yolcular ve uçuş ekibi, TAV Gazipaşa yetkilileri tarafından karşılandı. Devam seferi kapsamında BoraJet uçağı, yolcularıyla Gazipaşa'dan Beyrut'a hareket etti.

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, "Gazipaşa Havalimanı, BoraJet'in 12 Temmuz 2010 yılında gerçekleştirmeye başladığı tarifeli İstanbul seferleri ile ilk ticari uçuşunu karşılamıştı. İstanbul ve Ankara'ya o dönemde Gazipaşa Havalimanı'ndan tarifeli seferler gerçekleştiren BoraJet'in yepyeni bir güzergah ile yeniden havalimanımıza sefer düzenlemesinin bizim için ayrıca bir önemi var. Bu seferler ile Gazipaşa Havalimanı, Adana ve Beyrut olmak üzere hem iç hat hem de dış hat olarak iki destinasyona doğrudan bağlanmış oldu. Gazipaşa, Alanya ve bölgemizin turizmine katkı sağlamak hedefiyle yeni destinasyonları bünyemize katmaya devam edeceğiz. BoraJet'in, Adana – Gazipaşa – Beyrut seferlerinin tüm yolcularımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BoraJet, Adana-Gazipaşa -Beyrut karşılıklı seferlerini Eylül sonuna kadar her hafta Perşembe ve Pazar günleri gerçekleştirecek.

Gazipaşa Havalimanı'ndan Almanya'nın Düsseldorf, Frankfurt, Liepzig, Köln, Stutgart ve Münih, Hollanda'nın Amsterdam ve Rotterdam, Norveç'in Oslo, Stavanger ve Bergen, Danimarka'nın Kopenhag ve Billund, İsveç'in Stokholm ve Goteborg , Finlandiya'nın Helsinki, Litvanya'nın Vilnius, Belçika'nın Brüksel ve Lübnan'ın Beyrut kentlerine olmak üzere 9 ülkede 19 noktaya doğrudan uçuşlar gerçekleştiriliyor Ayrıca Pegasus Havayolları tarafından haftada bir Gazipaşa'dan Adana bağlantılı olarak İran /Tahran karşılıklı uçuşları yapılıyor. Gazipaşa Havalimanı'ndan iç hatlarda , AnadoluJet'in Ankara Esenboğa, Pegasus'un Sabiha Gökçen ve OnurAir'ın Atatürk Havalimanı İstanbul seferleri ile yurtiçinde ve yurtdışında birçok noktaya bağlantılı uçuşlar yapılabiliyor.Gazipaşa'ya iç hatlarda İstanbul ve Ankara'dan sonra Adana direkt uçuşları da başlamış oluyor. Gazipaşa Havalimanı, 2013 yılında 363 bin yolcuya hizmet sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gazipaşa Antalya Beyrut Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Soğuk çay nasıl yapılır? Evde şeftalili ve limonlu ice tea yapımı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Dortmund - Real Madrid final maçı ne zaman? Dortmund - Real Madrid final maçı şifresiz mi? #9917
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500

Yorumlar (1)

mehmet bulanık:

borajet gazipaşa gelişi sevindirici haber ve gerçekten gazipaşa mersi adana hatay gaziantep urfa maraş otobusle seyahat yapmak zorunda kalanlar içinbüyük bir mutluluk çünkü otobusle bu toros dağlari aşmak çok zor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title