Haberler

Gaziantep'te Tahtaköprü Baraj Gölü'nde Sulak Alanlar Günü etkinliği düzenlendi

Güncelleme:

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki Tahtaköprü Baraj göletinde, 2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü dolayısıyla program düzenlendi. Gaziantep Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü (DMKP) ekiplerince Tahtaköprü Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda 'Sulak Alanlar Günü' kapsamında etkinlik yapıldı. Etkinlikte, DMKP personelleri tarafından İslahiye Gençlik Merkezi gönüllüleri, sulak alanların korunması, önemi ve faydaları hakkında bilgilendirildi. Katılımcılar daha etkinlikte, bu alanlarda yaşayan kuş çeşitliliği dürbünlerle gözledi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki Tahtaköprü Baraj göletinde, 2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Gaziantep Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü (DMKP) ekiplerince Tahtaköprü Baraj Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda "Sulak Alanlar Günü" kapsamında etkinlik yapıldı.

Etkinlikte, DMKP personelleri tarafından İslahiye Gençlik Merkezi gönüllüleri, sulak alanların korunması, önemi ve faydaları hakkında bilgilendirildi. ???????

Katılımcılar daha etkinlikte, bu alanlarda yaşayan kuş çeşitliliği dürbünlerle gözledi.

Kaynak: AA / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Gaziantep İslahiye Gençlik Dünya Çevre Doğa Etkinlik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title