Haberler

Gaziantep'i Birlikte Güzelleştiriyoruz

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, belediyede çalışan bayan personellerle bir araya geldi.

Meclis Salonu'nda Genel Sekreter İ.Fuat Özçörekçi, GASKİ Genel Müdürü Fahrettin Uslusoy, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Vekilleri ile birlikte bayan personellerle bir toplantı yapan Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak 8 yılda bayanlara yönelik yaptıkları projelerden örnekler verdi.

Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerde bayan çalışanlarının çok büyük emekleri olduğunu söyleyen Başkan Güzelbey, "Biz bir aileyiz, yaptığımız bütün projeleri birlikte başardık. 8 yıldır Gaziantep'te sizlerin çabalarıyla çok şey değişti. Gaziantep bu çalışmalar ile artık bir dünya kenti konumunda.

Bu başarının mimarları sizlersiniz. Dünya kadınlar gününüzü kutluyorum" dedi.

Belediyede çalışan personellerin sorunlarını dinleyen Başkan Güzelbey, konuşmasının ardından bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Asım Güzelbey Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title