Haberler

Galatasaray: "Bu Ucuz Taktiğin Muhatabı Değiliz"

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün, Başkan Özhan Canaydın'ı Hedef Alan Açıklamasına Aynı Yolla Yanıt Verdi.

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün, başkan Özhan Canaydın'ı hedef alan açıklamasına aynı yolla yanıt verdi.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan duyuruda, Fenerbahçe Kulübü'nün "Beyefendilik ve Doğru Duruş" başlıklı açıklamasının, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın, günümüzde Türk sporunda oynadığı rol konusunda açık bir itiraf niteliğinde olduğu ifade edildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Bu açıklama, özellikle 14 Mayıs 2006 gecesi yaşadığımız 16. şampiyonluğumuzun ardından, bütün kamuoyu önünde oynanan 'istifa' senaryosu gibi, son günlerde yaşadıklarıyla, yine çaresiz kalarak başvurdukları, eski taktiklerinin yeniden gündeme getirilmesinden başka bir anlam taşımamaktadır.

İlginç bir biçimde müşahade edilmektedir ki Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ne zaman kendi iç sorunlarıyla başbaşa kalsa, aynı taktiği uygulayarak gündemi değiştirmek, odağı başka tarafa çevirmek üzere, kamuoyu ve medyanın gündemine yepyeni bir polemik konusu sunma çabasına girmektedir.

Söz konusu açıklama da anlaşılan bu bir hayli yıpranmış taktiklerinin yeniden gündeme sunulma çabasının son umutsuz örneğidir.

Galatasaray Kulübü, bu ucuz taktiğin muhatabı değildir ve de olmayacaktır. Fenerbahçe Kulübü yöneticilerine, yaşadıkları sorunları aşma konusunda sabır ve başarılar dileriz."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title