Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında bir araya gelen AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Parti ilçe başkanları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında bir araya gelen Ak Parti, CHP, MHP ve Saadet Parti ilçe başkanları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kırıkhan Kaymakamı Gözen, Kaymakamlık binasındaki toplantıda, siyasi partilere darbe girişimi sürecinde gösterdikleri tutumdan dolayı teşekkür etti.

Türkiye'de 15 Temmuz gecesinden bu yana 'Demokrasi Nöbeti' diye sembolleştirilen ve dünyada eşi benzeri olmayan bir milli duruşun sergilendiğini ve nöbet tutmanın devam ettiğini ifade eden Gözen, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Gözen, ilçenin demokratik yapısı itibariyle çok farklı unsurlardan oluşmasına rağmen, her sıkıntılı dönemde birlikte hareket etmenin en güzel örneğini gösterdiğini kaydetti.

Toplantıya, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıkça, CHP İlçe Başkanı İsmail Karaoğlan, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Atilla Erol katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Kırıkhan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title