Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kastamonu Baro Başkanı Mehmet Çiftçi, Kastamonu Barosunun da dahil olduğu 79 baro başkanının TBMM'yi ziyaret edeceğini bildirdi.

Kastamonu Baro Başkanı Mehmet Çiftçi, Kastamonu Barosunun da dahil olduğu 79 baro başkanının TBMM'yi ziyaret edeceğini bildirdi.

Baro Başkanı Çiftçi, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, darbenin karşısında, demokrasinin yanında olduklarını ifade etti.

Çiftçi, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere, devlet içinde yuvalanmış bir terör örgütünün, doğrudan Türkiye Cumhuriyetini hedef alan darbe girişiminin ilk saatlerinde, Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve tüm barolarımızla birlikte darbenin karşısında, demokrasinin yanında olduğumuzu kamuoyuna ilan etmiştik. Bunu bir kez daha ve en güçlü şekilde göstermek amacıyla 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü, TBB Başkanı, TBB yetkili kurulları ve Kastamonu Barosunun da dahil olduğu 79 Baro Başkanı hep birlikte, bu güne kadar ne dahili ne de harici düşmanların aklından dahi geçiremediği, lakin darbeye teşebbüs eden bu hain katillerin bombalamaya cüret ettiği TBMM'yi ziyaret ederek, TBMM Başkanına geçmiş olsun dileklerimizi ifade edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Çiftçi Kastamonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title