Haberler

Fakirlerin Dostu Genç Kız, Trafik Canavarına Yenildi

Denizli'de Yardıma Muhtaç Aileleri Tespit Ederek Yardım Edilmesini Sağlayan Genç Kız, Ankara'da Bir Aracın Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti.

Denizli'de yardıma muhtaç aileleri tespit ederek yardım edilmesini sağlayan genç kız, Ankara'da bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Muhasebe Servisi'nde 5 yıldır çalışan, vakfa müracaat ederek yardım talebinde bulunan fakir ve muhtaçların evlerine giderek gerçek ihtiyaç sahiplerinin fotoğraflarını çekip yardım yapılmasını sağlayan Meryem Koca (28), önceki gece eğitim semineri için Ankara'ya gitti. 9 gün boyunca sürecek formatörlük eğitimi için otobüsle yola çıkan ve dün sabah saatlerinde Ankara'ya ulaşan Koca, kalacağı Aktif Metropolitan Otel önünde yaya geçidinden geçerken bir

aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Ambulansla Bayındır Hastanesi' ne kaldırılan genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölüm haberi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda büyük üzüntüye sebep oldu. Meryem Koca'nın cenazesinin karayolu ile memleketi Uşak'a götürüleceği ve burada kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

(AV-AT-OM-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title