Haberler

Factorıng Şirketlerine Mali Polis Baskını

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü Ekipleri, Tefecilik Yaptıkları İddia Edilen Factoring Şirketlerine Yönelik Büyük Çapta Operasyon Düzenledi. 36 Ayrı Adrese Yönelik Yapılan Operasyonda Yaklaşık 40 Kişi Gözaltına Alındı.

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilik yaptıkları iddia edilen factoring şirketlerine yönelik büyük çapta operasyon düzenledi. 36 ayrı adrese yönelik yapılan operasyonda yaklaşık 40 kişi gözaltına alındı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul'un 18 ayrı ilçesinde düzenlenen planlı tefeci operasyonunda yaklaşık 40 kişi gözaltına alındı. Hazırlıkları yaklaşık 6 ay süren soruşturmanın ardından dün gece harekete geçen ekipler, sabaha karşı 36 ayrı ev ve işyerine yönelik baskın gerçekleştirdi. Aralarında büyük factoring şirket sahiplerinden Hüseyin Ö, Sadık K, Yılmaz B. ve Bülent K.'nın da bulunduğu 40 kişi sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Bu kişilerin işyerlerinde

yapılan aramalarda ise yüklü miktarda çek ve senet ile para hareketlerinin kayıtlarının tutulduğu 17 bilgisayara el konuldu.

Konuyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

(AS-ED-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title