Haberler

Evladına Son Bakışı Yürekleri Dağladı

Adana'da bir genç kendini ağaca asarak intihar ederken, gözyaşları içindeki annenin oğluna son kez bakışı yürekleri dağladı.

Adana'da bir genç kendini ağaca asarak intihar ederken, gözyaşları içindeki annenin oğluna son kez bakışı yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kişiyi Sarıhamzalı Mahallesi 47003 Sokak'ta bir evin bahçesinde asılı vaziyette gören mahalleli, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, isminin Ali Güler (18) olduğu belirlenen gencin öldüğünü belirledi. Polis olay yerinde çalışma başlatırken, gencin annesi Gurbet ve babası Şakir Güler de gözyaşlarına boğuldu. Anne Gurbet Güler'in, "Ali gitti" diye ağlaması ise herkesi duygulandırdı. Polis, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra babası Şakir ve amcası Ahmet Güler'in yardımıyla Ali Güler'i asılı olduğu yerden indirdi. Amca Ahmet Güler, yeğenini kucaklayarak aşağı indirirken gözyaşlarına boğuldu. Anne Gurbet Güler'in akrabalarının yardımıyla güçlükle oğlunun asılı olduğu yere gelerek oğluna son kez bakıp ağlaması yürekleri dağladı.

Cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan gencin intihar sebebi araştırılıyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Güler Ali Güler Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title