Haberler

Erzincan'daki Yangın

Vali Akdemir: "Beş iş yerimizde ciddi maddi hasar meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarını ilgili kurumdaki arkadaşlarımız yapıyor. En büyük tesellimiz, böyle büyük bir yangında can kaybının olmaması"

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Keresteciler Sitesi'ndeki yangına ilişkin, "Beş iş yerimizde ciddi maddi hasar meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarını ilgili kurumdaki arkadaşlarımız yapıyor. En Büyük tesellimiz, böyle büyük bir yangında can kaybının olmaması" dedi.

İtfaiye ekipleri, yangın bölgesinde soğutma çalışmalarını sürdürürken, belediye ekipleri de temizlik yaptı.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Vali Akdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Öncelikle tüm Erzincan halkına geçmiş olsun" dedi.

Yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini dile getiren Akdemir, "Beş iş yerimizde ciddi maddi hasar meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarını ilgili kurumdaki arkadaşlarımız yapıyor. En büyük tesellimiz, böyle büyük bir yangında can kaybının olmaması. Belediye başkanımızla birlikte yurt dışından yangını duyunca geldik. Gece 03.00'den beri olay mahallindeyiz. Biz burada maddi hasara uğrayan iş yerlerimizin, el birliği içinde belediyemizle birlikte yaralarını saracağız" diye konuştu.

Sanayi Çarşısı'ndaki Keresteciler Sitesi'nde dün akşam saatlerinde orman ürünleri satışı yapılan bir iş yerinde başlayan ve bitişikteki depolara da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmasıyla kontrol altına alınabilmişti. - Erzincan

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahman Akdemir Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title