Haberler

Erkeklerle Mesajlaşıyor Diye Eşinin Boğazını Kesti

Güncelleme:

İzmir'de başka erkeklerle mesajlaşıyor diye eşiyle tartışan adam, 24 yaşındaki Dilek A.'nın boğazını bıçakla kesip öldürmek istedi.

İzmir'in Bayraklı İlçesi Yamanlar Semti'nde, tartıştığı üç çocuk annesi eşi 24 yaşındaki Dilek A.'nın erkeklerle mesajlaşıyor diye boğazını bıçakla kesip öldürmek istediği iddiasıyla tutuklanan 31 yaşındaki Güven A., ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanığın tutukluluk halinin devamına karara veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

EŞİNİ BİRÇOK YERİNDEN BIÇAKLADI

Olay 23 Kasım 2013 günü saat 11.30'da 7472 sokaktaki evde meydana geldi. İşçi Güven A., bir süredir sorunlar yaşadığı eşi Dilek A, ile tartıştı. Eşinin elinde ekmek bıçağını gören Dilek A. balkona kaçtı. Güven A., eşini içeri çekip birçok yerinden bıçakladı.

AĞIR YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Yere düşen Dilek A.'nın başını dizlerine koyarak ensesinden ve boynundan birçok kere bıçaklayıp kesen Güven A., eşinin bayılması üzerine çocuklarını alıp annesine götürdü. Daha sonra durumu kardeşine anlatarak birlikte eve gelen Güven A., evin önünde bekleyen polis memurlarına teslim oldu. Ağır yaralı Dilek A. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sanık koca tutuklandı.

MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENİYOR

İzmir 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, 'Yakın akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Güven A., avukatı Yaşar Bulut Tekin, şikayetçi Dilek A. ile avukatları Muzaffer Sevgi Sakarya ve Emre Durukan katıldı.

BAŞKA ERKEKLE MESAJLAŞTI İDDİASI

Sanık Güven A, savunmasında, "Eşim kızımızı okula götürdü. Bu sırada çocuk odasına geçtiğimde bir şarj aleti gördüm, eşimin cep telefonu olduğunu bilmiyordum. Oğluma sordum, şarjın annesinin olduğunu söyledi. O sırada eşimin eve doğru gelirken elindeki cep telefonuyla bir şeyler yaptığını gördüm. Eve geldiğinde telefonu alıp baktığımda duygusal bir takım mesajalar olduğunu gördü. Bunun üzerine tartışmaya başladık. Kendimi kaybederek mutfaktaki bıçağı alıp eşimi yaraladım. Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. O sırada oğlum 'baba' diye seslenince kendime geldim. Yaptığından pişmanım. Ölmemesi için yalvardım. Üzerime atılı suçlamayı bu çerçevede kabul ediyorum. Bu olaydan bir sene önceki bir başka telefon olayında eşime sadece bir tokat atmışlığım var" dedi.

Eşini ve çocuklarını çok sevdiğini söyleşen Güven A., "Kızımın dinlenmesini istiyorum. Çünkü kızım cezaevine ziyaretime geldiğinde, benim işe gittiğim zamanlarda eve birinin gelip gittiğini anlattı. Çocuklarıma sahip çıkabilmek için tahliyemi talep ediyorum" dedi.

"YAKIN OLMAM BİR CAHİLLİKTİ"

Müşteki Dilek A. ise, kızını okuldan bırakıp eve döndüğünde eşinin gergin olduğunu belirtip, "Cep telefonumu isteyerek mesajlara baktı. Bir mesajda 'günaydın aşkım' yazıyordu. Mesajı atan kişi pazardan alışveriş yaptığım R.Y.'dir. Bu kişiyle bu kadar yakın olmam hataydı. Bir cahillik yaptım, ancak bu kişiyle herhangi bir yerde bir araya gelmedim, hiçbir şekilde birlikte olmadım, sadece birkaç kez mesajlaştık, o kadar" diye konuştu.

Dilek A., eşinin mesajı gördükten sonra koşarak mutfağa gittiğini anlatarak, "Bıçak alacağını anlayınca balkona gittim, komşuma seslendim ama evde yokmuş, o sırada eşim beni içeri soktu, defalarca 'yapma, bak çocuklarm var, onların önünde yapma' dememe rağmen defalarca bıçakladı. Sonrasını hatırlamıyorum. Eşim beni o halde bırakıp çocukları alıp evden ayrılmış. Sağ tarafımda felç oluştu, tedavim sürüyor. Eşimden şikayetçiyim" dedi.

Hakim Mustafa Hakan Uğur başkanlığındaki mahkeme heyeti, tanık Gönül A'nın bir sonraki celse zorla getirilmesine, çiftin kızlarının dinlenme talebinin daha sonra karara bağlanmasına, tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Akşener ile Erdoğan görüşmesi detayları! Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan neler konuştu? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500

Yorumlar (10)

NAMUSLU EŞLERsermu_229@hotmail.com:

bir kadın kocasını dünyanın en mutlu insanı da yapar işte böyle hayatını da mahvederek hapse de sokar.ALLAH HERKESE HAYIRLI,VİCDANLI,NAMUSLU EŞLER nasip etsin.kötü eşle kimseyi sınav etmesin....

93
0
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

Bu kadınları Allah islah etsin.bir insan bu kadar alçak nankör ve kansız olabilirmi..iyice kudurdular

78
3
yanıtYanıtla
ustakaratasbalata@hotmail.com:

çevreye ve aileye verdiği zarardan dolayı kadına ceza verilmeli......

38
15
yanıtYanıtla
ver allahım verfikret_601121@hotmail.com:

zina fölrt serbest olunca boynoz atan çoklaştı

37
3
yanıtYanıtla
aslındaadana01@hotmail.com:

aslında kadını değil o pazarcıyı bıcaklıycaktınnn

9
22
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

neden pazarcıyı bıçaklıcaktı.pazarcı her önüne gelenemi mesaj atmış.bu karı iş vermiş,telefonunu vermiş işi pişirmiş.bide suç bastırmıya çalışıyor.yok onla buluşmadım yok bişi yapmadım.ulan adam sana günaydın aşkım yazmış.birde eşinden davacıymış

yanıt0
yanıt0
yalnız kurt M.h.pgunesli_can_teknik@hotmail.c:

bogazını nıye kesıp yaralıyorsun be adam mademkı basladın kesmeye ıpret olsundıye sonunu getırseydın

20
10
yanıtYanıtla
cengizzzxmogen@hotmail.com:

bu kadını savunan varsa telimi vereyim kız kardeşleri eşleri bana mesaj çeksin canım çok sıkılıyor...

12
5
yanıtYanıtla
FERHATsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Medeni dediğiniz Avrupa aile yapısını bu ülke insanlarına empoze ederseniz bu haberleri daha çok görürsünüz... Ede ile haya insandan çıktı mı o insan dan her şey beklenir...Adam aslında ne güzelini yapmış ölüm o kadın için kurtuluş olurdu felç olması çok iyi haber bakalım o pazarcı felçli haline de aşkım diyecek mi ?

15
1
yanıtYanıtla
Alperdd@ddd.com:

Izmir li birisiyle evlenmek cok tehlikeli..en guvenilmez kadin profili olan sehir...ayak ustunde bin tane yalan soylerler..Para icin yapmayacagi yoktur.. izmir de bosanma orani tum Turkiye nin toplaminin 5 kati.. sanirim bu rakamlardan da ne kadar guvenilir insanlar olduklari anlasiliyor

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title